A Gaston Stúdió a Pannonia Studioban, Magyarország egyik legismertebb és legnagyobb múltú stúdiókomplexumában található.
A Pannonia Filmstúdiót 1957-ben alapították, a történelmi épület teljes körű rekonstrukciót követően 2015-ben nyitott újra.
Ez ma Magyarország egyik legszebb stúdiója, a legmodernebb eszközökkel felszerelve. Stúdióhelyiségeinek akusztikai tulajdonságait a legnagyobb szakértők is kedvelik és elismerik.

A Gaston Stúdiót 1993-ban alapították. Azóta számos film, több ezer reklám, továbbá rajzfilmek, rádiójátékok és egyéb művek hangutómunkája készült itt.
Jelenleg három stúdiója üzemel, a 4-es stúdió hamarosan nyit.

3-as műterem – 3D panoráma5-ös műterem – 3D panoráma
6-os műterem – 3D panoráma
Hármas műterem – Mozikeverés:

A 3-as stúdió a Gaston mozikeverő terme, ADR felvételi lehetőséggel. A stúdióban Dolby Digital 5.1 és 7.1 hang keverésére van lehetőség. A terem Barco 2K moziprojektorral és egy 5,4 x 2,3 méteres professzionális vászonnal van felszerelve. A stúdió mind hang mind vetítés tekintetében kalibrált.
A Dolby Atmos hangrendszer hamarosan elérhető stúdiónkban.

Ötös műterem – Nagyterem:

140 m²-es stúdió szimfonikus zenekar és kórus felvételére. Remek akusztikája számtalanszor bizonyított több évtizedes működése során. A stúdió a legmodernebb audió eszközökkel és szoftverekkel rendelkezik. A Nagyteremben található továbbá egy Yamaha G5 zongora is. Kisebb hangszerek szállítása könnyedén megoldható, ugyanis a stúdió közvetlen kapcsolattal rendelkezik a teherautó parkoló felé. Leggyakrabban filmzenék felvétele készül a stúdióban, önállóan vagy Source Connect-en keresztül.

Hatos műterem – Reklám:

42 m²-es stúdióhelyiség, itt készülnek a TV és rádióreklámok. Megbízható és modern technikai felszereltségén felül a környező hegyekre néző tágas felvevő és lehallgató helyisége miatt népszerű az ügyfelek és színészek körében.

Négyes műterem:

Hamarosan elkészül.